Kategoriat
Aurinkovuosi

Käsityksiä toiminta

Aurinkoinen tulevaisuus ry:n työnä on liki kahdenkymmenen vuoden ajan ollut yhdistää taide ja ihmisen sekä luonnon vastavuoroisuus. Teot ovat nojanneet neljän periaatten, ekologia, estetiikka, eettisyys ja energia, varaan.

Lasten omaehtoinen kulttuuri, lapset ympäristökasvattajina, on ollut yksi yhdistyksen toiminnan muodoista. Lasten Aurinkojuhla -festivaaleissa ja työpajoissa on valmistettu ympäristökäsitöiden menetelmillä leikin välineistöä ja valloitettu maailmaa vapaalla leikillä yhdistyksen koko elinajan.

Käsityksiä-toiminta on hanke, jossa Aurinkojuhlat, Aurinkotoiminta siirtyy sosiaalisen median maailmaan. Näillä nettisivuilla annetaan ohjeita ja vinkkejä leikin rakentamiseen luonnonmateriaaleilla ja kierrätyksen mahdollistavilla menetelmillä. Teot kuvataan siten, että keskipisteessä ovat lasten kädet, lasten tekevät ja käsittävät kädet. Julkaisu tapahtuu joko Käsityksiä-somekanavien kautta tai vapaana villinä virtana aikuisten ja nuorten omilla sivuilla.

Tervetuloa mukaan. Päämäärämme on täyttää sosiaalinen media leikin omaehtoisella maisemalla talven aikana. Ottakaa yhteyttä kasityksia@gmail.com ja mietitään miten voimme tehdä yhteistyötä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s